responsive menu by Css3Menu.com
SZÚNYOGHÁLÓ

Napjainkban folyamatosan növekszik az igény a szúnyogháló iránt. Ennek oka, hogy a rovarok évente egyre hosszabb ideig okoznak kellemetlenségeket, és hazánkban is egyre több a betegségeket terjeszthető idegen szúnyogfajta. Szúnyogháló megakadályozza a lakásunkba való bejutásukat, ezáltal nyugalmat, biztonságot nyerünk.

Szúnyogháló ajtóra, szúnyogháló ablakra = nyugalom, biztonság, egészség.

szúnyogháló nagy választékban. rolós szúnyogháló. szúnyogháló ajtóra

A szúnyogháló anyaga egy üvegszálas speciális bevonatú háló. Szürke színe miatt szinte nem is látható, így a kilátást nem zavarja. Szúnyogháló keret rendelésre.

szúnyogháló védelem a rovarok ellen szúnyogháló szúnyogháló készítés rövid határidővel

Rolós szúnyogháló

A rolós szúnyogháló két sínben függőlegesen mozog, és a felső tokban tárolódik, mint egy roló. Lehúzott állapotban rögzíthető. A szúnyogháló bármikor fel- és lehúzható. A rolós szúnyogháló sarokelemei műanyagból, a többi része alumíniumból készül. A rolós szúnyogháló több színben rendelhető.
A rolós szúnyogháló egyes típusai ajtóra is szerelhető.

szúnyogháló szúnyogháló keret ajtóra szúnyogháló

Fix keretes szúnyogháló ablakra

Általában kisebb ablakoknál alkalmazzuk, ott, ahol nincs szükség a háló nyitására, például kamra, mellékhelységek, garázsok. A szúnyogháló keret készülhet műanyagból vagy alumíniumból. Alap színe a fehér és a sötétbarna, de igény szerint RAL skála alapján választható egyéb szín is. A fix keretes szúnyoghálók elkészíthetőek háromszög vagy trapéz alakú nyílászárókra is, de akár a boltíves kialakítás is lehetséges.

Zsanéros, nyíló szúnyogháló ajtóra, ablakra
Ez a típus tulajdonképpen egy fix keretes szúnyogháló zsanérokkal ellátva. Keretének anyaga alumínium, kialakítható ferde, trapéz, háromszög, de akár boltíves alakzatokra is.

Tolóajtós szúnyogháló
Szintén rendkívül hasonlít a fix keretes szúnyoghálóra, Ebben az esetben egy alul és felül elhelyezett sínben mozog a szúnyogháló. Fontos, hogy elég hely legyen az elhúzására is, tehát a szúnyoghálónknak kétszeres helyigénye van.

Rolós szúnyogháló, vagy rugós szúnyogháló

A rolós szúnyogháló alkalmazható ajtóra és ablara egyaránt.
Előnye a fix keretes szúnyoghálóval szemben, hogy mozgatható. Egy kb 5 cm-es tokban gyűjti össze a hálót egy rugós tengelyre tekerve. Működése nagyon hasonlít a rolettákhoz, a neve ezért is rolós szúnyogháló. Két oldalán kefés lefutó láb segíti, pontosítja a mozgást. A rolós szúnyogháló szerkezete alumíniumból készül. Alap színei a fehér és sötétbarna. Természetesen színezhető RAL skála alapján. A szúnyogháló alján egy alumínium sín található, mely az alsó zárólécbe akasztható bele. A könnyebb elérés érdekében ebbe a lécbe zsinór helyezhető. A lefutó sínben szőrkefe fut végig, így nyújt teljes biztonságot a rovarok ellen.

Pliszés szúnyogháló ajtóra

Rendkívül kedvelt fajtája a szúnyoghálóknak. Előnye, hogy nincsen tok, mivel a háló harmonikaszerűen van kialakítva, így egyszerűen az oldalsó profilba eltűnik. Alul - felül egy L vagy U alakú profil segít a mozgatásában. Főleg ajtókra alkalmazzuk.