responsive menu by Css3Menu.com
ROLETTA

A roletta bár az egyik legrégebben alkalmazott árnyékolási megoldás, napjainkban ismét virágkorát éli, egyaránt használható modern és hagyományos lakásokban. Anyagát, színét, mintázatát tekintve a roletta rendkívül változatos, így lakberendezési szempontból bármilyen stílusnál megállja a helyét.

A roletta kis helyigényű, könnyen kezelhető, a lakás bármely helyiségében használható, impregnált anyagú változata akár fürdőszobákba is kiválóan megfelel. A roletta anyaga funkciójától függően lehet fényáteresztő, sötétítő, égésálló. A hagyományos vászon anyagon kívül egyre inkább teret hódít a natúr kollekció, ami divatos, ázsiai hangulatot idéző, természetes, papír, len, bambusz és juta alapanyagból készült roletta.

A roletta felszerelhető ferde síkra is, ezért tetőtéri ablakoknál is nagyszerű megoldás. Ebben az esetben a roletta feszített kivitelben, alumínium kerettel készül, ezáltal a legkisebb fény is kizárható a szobából. A roletta nem csak a falra és a mennyezetre rögzíthető, amennyiben szükséges, a nyílászáróhoz is szerelhető, így azzal együtt nyílik, záródik.

Roló nagy választékban. Roló nagy választékban. Roló nagy választékban.

Roletta anyagok

Roló nagy választékban. Roló nagy választékban. Roló nagy választékban.

Roletta textil kínálat: roletta textil

A roletta anyaga többnyire impregnált vászonból készül, karbantartást nem igényel. Rendkívül széles anyagválasztékunkból mindenki megtalálja a neki kedvezőt. A roletta anyaga funkciójától függően színes, fényzáró, fényáteresztő, mintás, égésálló, natúr kollekciós. A hagyományos vászon anyagon kívül egyre inkább teret hódít a natúr kollekció, ami divatos, ázsiai hangulatot idéző, természetes, papír, len, bambusz és juta alapanyagból készült roló.

Újdonság! A sávroló különleges és modern megoldás lakások, irodák, közintézmények belső árnyékolására.

Roló nagy választékban. Roló nagy választékban. Roló nagy választékban.Tokozott roló

Roló nagy választékban. Roló nagy választékban. Tokozott sávroló

Feszített roló

Roló nagy választékban. Roló nagy választékban. Roló nagy választékban.

Gyöngyláncos és rugós Polka díszroletta

Roló nagy választékban. Roló nagy választékban. Roló nagy választékban.

A roletta nem csak szobák, hanem irodahelységek, télikertek árnyékolására is ragyogóan megfelel. Osztott ablakoknál célszerű több kisebb méretű roletta felszerelése, nagyobb szélességű roletta esetén javasoljuk a motoros mozgatást.

A megfelelő roletta kiválasztásához segítséget nyújtunk, és bemutatótermünkben szívesen szolgálunk lakberendezési tanácsokkal.