responsive menu by Css3Menu.com
NAPELLENZŐ


Teraszok, erkélyek jól bevált, hagyományos árnyékolója a napellenző. Hasznos és dekoratív kiegészítője családi házak teraszainak, társasházi lakások erkélyeinek, vagy vendéglátó ipari, szállodaipari létesítmények kerthelyiségeinek. Különböző típusai igazodnak a megrendelő igényeihez és a beépítési követelményekhez.

A napellenző felszerelésével megnő az ingatlan hasznos területe. Ezért is követendő az ajánlás: Napellenző erkélyre, napellenző teraszra! Szerelése, karbantartása kedvező áron!

Napellenző teraszra. árnyékoló nagy választékban. Napellenző

Működtetés:
A napellenző működtethető kézi erővel, tekerőkarral, elektromotorral, vagy akár mindkettővel. Az elektromotoros berendezésekhez időjárásfüggő vezérlés is rendelhető.

Szerkezetszínek:
A szerkezetek az egyes típusoknál megjelölt alapszínekben, vagy felár ellenében a RAL színskála bármely színében rendelhetőek.

Méretek:
Maximális szélesség: 10 m.
Maximális kinyúlás: 3,5 m.

Rendelhető extra felszerelések:

ƒƒ szélérzekelő
ƒƒ fényérzekelő
ƒƒ dekorvilágítás
ƒƒ terasz fűtés, hűtés
ƒƒ digitálisan nyomtatható napelenző ponyva
ƒƒ ponyvafeliratozás

árnyékoló napellenző árnyékoló

Legyen egy szobával több! Maradjon még a teraszon! Napellenzőt a teraszra! Nem kell a lakásba vonulni sötétedéskor vagy hűvös időben. Este a napellenző és a kerti világítás is ugyanazzal a távirányítóval működtethet. Bővebb tájékoztatást a katalógusban talál: motoros napellenző

napellenző


Cégünk napellenző kínálata sokrétű. Igyekszünk minden kedves megrendelőnk igényének megfeleni.

Ezek közül is választhat! A kiválasztott napellenző műszaki adatait megtalálja a katalógusban: katalógus.pdf.

napellenző ponyva napellenző ponyva napellenző ponyva

árnyékoló ponyva napellenző ponyva árnyékoló ponyva

Árnyékolás gördülékenyen! A képre kattintva megtekintheti Veranda napellenző kollekciónkat, leírásokat.

veranda napellenző

Mint legtöbb termékünk a napellenző is rendelhető motoros, távirányítós változatban is!

napellenző

Kényelmes: egyetlen gombnyomással a napellenzőt ki- vagy beengedheti. Nem kell ezért megzavarnia saját pihenését.
Biztonságos: elmegy otthonról és kiengedve hagyta a napellenzőt? Hirtelen nagy szél támad? Az okos szélérzékelő automatikusan behúzza az árnyékolót, így megvédve annak szerkezetét a rongálódástól.
Még több lehetőség: a beépített világítóegység és a hősugárzó lehetőséget ad arra, hogy hűvösebb időben is a teraszon tartózkodjon.
Intelligens: eső-, fény- és szélérzékelők segítségével minden időjárási viszonyhoz alkalmazkodik napellenzője.
Elegáns: a különböző színű és vonalvezetésű távirányítók illeszkednek a kül­önféle stílusú lakásbelsőkhöz. A Patio kivitel csepp- és ütésálló tulajdonsága miatt ideális kültéri használatra.
Bővebben>>>
Napellenző ponyva
A napellenző ponyva kiválasztása a legfontosabb a termék esztétikuma szempontjából. A színminták segítségével eldöntheti, hogy nagy vonalakban milyen mintájú, illetve árnyalatú textilt választ majd. A tényleges napellenző ponyva kiválasztást azonban csak a termek személyes megrendelésekor, a valós textilminták megtekintését követően tegye meg. Napellenző Budapest és az ország területén.

A képre kattintva megtekintheti napellenző ponyva választékát!

napellenző ponyva