RÓLUNK

A kezdeti két karnisprofil mellett már többszáz különféle karnist gyártunk illetve forgalmazunk. Külföldi partnereink katalógusaiból számos további egyedi karnis rendelhető. A folyamatosan növekvő piaci igényekhez igazodva a karnisgyártás kiegészült függönyvarrással és árnyékolók gyártásával.

Bemutatótermünkben többezer mintából álló textil kollekcióból válogathatnak. Cégünk komoly szakismeretre és tapasztalatra tett szert az elmúlt évek során a karnisgyártás, függönykészítés és árnyékolástechnika területén.

Kedvező árainkat és a rövid szállítási határidőt saját gyártású alkatrészek, termékek, illetve a gondosan megválasztott belföldi és külföldi beszállítók biztosítják. Kapacitásunk, szakértelmünk és a megfelelő dolgozói létszám lehetővé teszik, hogy közületi és magánvevők egyaránt igénybe vegyék szolgáltatásainkat.

Specialitásunk az egyedileg gyártott íves karnisok. Bármely termékünket akár motorizált, távvezérelt kivitelben is elkészítjük. Sokoldalúságunk és szakértelmünk bizonyítéka referenciánk széles skálája.