REDŐNY

A redőny az egyik legkedveltebb külső árnyékolási megoldás. Köszönheti ezt annak, hogy kezelése egyszerű, és nem csak a fény ellen véd. A biztonsági redőny jó eséllyel megvéd a betörések ellen. A redőny ezen kívül hő- és hangszietelő, így érthető népszerűsége.

Amennyiben Ön is a redőny mellett dönt, úgy jó helyen jár. Cégünk garanciával vállaja redőny szerelését, javítását. Redőny kínálatunk minden igényt kielégít, legyen az műanyag vagy alumínium redőny.

redőny nagy választékban. redőny nagy választékban. redőny nagy választékban.

redőny redőny redőny

 

 
Az alumínium redőnyök iránti érdeklődés évről évre nő, köszönhetően annak, hogy szinte minden igényt kielégít. Alkatrészei alumíniumból vannak, így élettartama és stabilitása jóval nagyobb, mint a műanyag redőnyöké. Ezek miatt sokkal nagyobb szélességi méreteket hidal át. Alumínium lécek kiváló hő és hangszigetelő hatású anyaggal vannak töltve.
redőny redőny redőny

Az alumínium és műanyag redőny egyaránt rendelhető szúnyoghálóval kombinálva, ilyenkor egyazon tokban helyezkedik el a szúnyogháló és a redőny. A redőny és a szúnyogháló egymástól teljesen függetlenül mozgatható, könnyen kezelhető.

A redőny nem igényel sok karbantartást. Enyhén nedves ronggyal tisztíthatjuk léceit. Meghibásodás esetén célszerű szakember segítségét kérni.

Redőny javítás és redőny szerelés profi minőségben.